ИЗНАЈМУВАМ ДЕЛОВЕН ПРОСТОР - ДУЌАН 40М2

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: По договор
Локација: Скопје, Ѓорче Петров

Изнајмувам деловен простор 40м2 во населба Хром, на улица Исаија Мажовски 31, во непосредна близина на „Крофните од Хром"
Повеќе информации на тел 071 325 552

Iznajmuvam deloven prostor 40m2 vo naselba Hrom, na ulica Isaija Mazovski 31, vo neposredna blizina na „Krofnite od Hrom"
Poveke informacii na tel 071 325 552

Информации за огласувачот

Коста Ристевски
071325552