Издавам стан под кирија во строг Центар на Скопје

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 21,700 мкд / 350
Реновиран: Да
Опрема: Наместен
Балкони: 2
Квадратура: 60
Лифт: Да
Клима: Да
Инвертер: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Адреса: Св.Кирил и Методиј - Центар
Локација: Скопје, Центар

Станот се наоѓа во строг Центар на Скопје, позади полициската станица Беко. Станот е 60м2, 1 сполна соба,1 помошна просторија за кафе и пушење , француска тераса, лифт,централно гратско греење, паркинг и целоно е реновиран. Цената на станот е 350 евра. Данокот кон државата јас го плаќам.

The apartment is located in the center of Skopje, behind Beko Police Station. The apartment is 60m2, 1 bedroom, 1 coffee and smoking room, french terrace, elevator, central heating, parking and is completely renovated. The price of the apartment is 350 euros. I pay the tax to the state.

Stanot se naogja vo strog Centar na Skopje, pozadi policiskata stanica Beko. Stanot e 60m2, 1 spolna soba,1 pomoshna prostorija za kafe i pushenje , francuska terasa, lift,centralno gratsko greenje, parking i celono e renoviran. Cenata na stanot e 350 evra. Danokot kon drzavata jas go plakam.

The apartment is located in the center of Skopje, behind Beko Police Station. The apartment is 60m2, 1 bedroom, 1 coffee and smoking room, french terrace, elevator, central heating, parking and is completely renovated. The price of the apartment is 350 euros. I pay the tax to the state.

Информации за огласувачот

Билјана Алексоска
076298329