Издавам стан од 42м2 во строг центар близу влада

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 11,160 мкд / 180
Опрема: Наместен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 42
Инвертер: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Ленинова
Локација: Скопје, Центар

ИЗДАВАМ во строг центар 42 м2 во сутерен-ниско приземје целосно опремен стан, греење сопствено, плус со-ИНВЕРТЕР-кима-ЕКОНОМИЧНО греење, на улица Ленинова блиску до Влада, Соборен Храм И до Градски Парк. Само за оние што се за подолг период.

IZDAVAM vo strog centar 42 m2 vo suteren-nisko prizemje celosno opremen stan, greenje sopstveno, plus so-INVERTER-kima-EKONOMIChNO greenje, na ulica Leninova blisku do Vlada, Soboren Hram I do Gradski Park. Samo za onie shto se za podolg period.

Информации за огласувачот

Алек
078539653