Издавам наместен стан во Автокоманда

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: По договор
Реновиран: Да
Соби: 2
Квадратура: 40
Лифт: Да
Локација: Скопје, Гази Баба

Издавам реновиран, наместен стан во Автокоманда, 40 m2 со парно систем бојлер кујна, клима во мирна околина и близина на КАМ:
Контакт Зоран 070270249

Izdavam renoviran, namesten stan vo Avtokomanda, 40 m2 so parno sistem bojler kujna, klima vo mirna okolina i blizina na KAM:
Kontakt Zoran 070270249

Информации за огласувачот

doma
070270249