Издавам гарсоњера 30 м2 во Кисела Вода

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 10,000 мкд / 161
Изградба: 2010
Реновиран: Да
Опрема: Наместен
Соби: 1
Балкони: 1
Квадратура: 30
Лифт: Да
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Сава Ковачевич 47T/9
Локација: Скопје, Кисела Вода

Издавам комплетно наместена гарсоњера од 30 м2 во Кисела Вода до ресторанот Журнал. Вселив веднаш.

Izdavam kompletno namestena garsonjera od 30 m2 vo Kisela Voda do restoranot Zurnal. Vseliv vednash.

Информации за огласувачот

Весна
078919192