ИТНО И ПОВОЛНО

Тип на оглас Се продава
Цена: 266,600 мкд / 4,300
Бренд / Модел: Kia Rio
Каросерија: Друг тип
Произведена: 2008
Километража: 100000
Менувач: Мануелен
Гориво: Плин
Локација: Велес, Велес

ИТНО И ПОВОЛНО!

Се продава автомобил Kia Rio 1.4 2008 година

Бензин плин со А-тест од прв газда, возена од жена како трето семејно возило со реална помината километража

Во исклучително зачувана состојба, редовно сервисирана кај овластен сервисер, направен комплетен целосен сервис во 2019 година

Регистрирана, со зелен картон и каско осигурување до 10.09.2020 година

информации на телефон: 078212850 Маја

ITNO I POVOLNO!

Se prodava avtomobil Kia Rio 1.4 2008 godina

Benzin plin so A-test od prv gazda, vozena od zena kako treto semejno vozilo so realna pominata kilometraza

Vo iskluchitelno zachuvana sostojba, redovno servisirana kaj ovlasten serviser, napraven kompleten celosen servis vo 2019 godina

Registrirana, so zelen karton i kasko osiguruvanje do 10.09.2020 godina

informacii na telefon: 078212850 Maja

Информации за огласувачот

Maya Chadieva
078212850
078212850
070634103