Индустриски објект во Фринко Фрижидери

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Квадратура: 1000
Локација: Битола, Битола

Индустриски објект во Фринко Фрижидери

Објектот е 4300м2 со два дијагонални влеза за камиони до 6м висина,
канцеларија од 128м2,реновиран 2007 година со нова електрична инфраструктура - струја 100kw (голем капацитет),вода во процедура,со гранитен и спуптен кров.
Просторот е соодветен за повеќе намени(индустрија,магацин,комерција).
Можност за продажба на делови.

Industriski objekt vo Frinko Frizideri

Objektot e 4300m2 so dva dijagonalni vleza za kamioni do 6m visina,
kancelarija od 128m2,renoviran 2007 godina so nova elektrichna infrastruktura - struja 100kw (golem kapacitet),voda vo procedura,so graniten i spupten krov.
Prostorot e soodveten za poveke nameni(industrija,magacin,komercija).
Moznost za prodazba na delovi.

Информации за огласувачот

Агенција ДелтаИН
071815015
047615090