HYNDAI I30 1.4CW

Тип на оглас Се продава
Цена: 365,800 мкд / 5,900
Произведена: 2010
Километража: 131996
Менувач: Мануелен
Гориво: Бензин
Локација: Скопје, Центар

Прв сопственик.Редовно сервисиран во овластен сервис

Prv sopstvenik.Redovno servisiran vo ovlasten servis

Информации за огласувачот

Stefan
078219211