Honda CBR 650f 2018 година

Тип на оглас Се продава
Цена: 415,400 мкд / 6,700
Бренд / Модел: Honda Друг модел
Произведена: 2018
Локација: Куманово, Куманово

Се продава Honda CBR 650f 2018 година. Моторот е купен во салонот Honda во Скопје. Прв газда сум и нема ниту една гребнатинка.

Se prodava Honda CBR 650f 2018 godina. Motorot e kupen vo salonot Honda vo Skopje. Prv gazda sum i nema nitu edna grebnatinka.

Информации за огласувачот

Стефан
071338731