Готвач/ка

Тип на оглас Договор
Цена: По договор
Локација: Скопје, Центар

АМИГОС го проширува својот тим!
Имаме отворена позиција за готвач/ка

Потребни квалификации:
- Високо ниво на уредност и хигиена;
- Работно искуство;
- Позитивен став кон работата;

Нудиме одлични услови за работа.
Доколку сте заинтересирани, испратете ни го вашето CV.

AMIGOS go proshiruva svojot tim!
Imame otvorena pozicija za gotvach/ka

Potrebni kvalifikacii:
- Visoko nivo na urednost i higiena;
- Rabotno iskustvo;
- Pozitiven stav kon rabotata;

Nudime odlichni uslovi za rabota.
Dokolku ste zainteresirani, ispratete ni go vasheto CV.

Информации за огласувачот

Amigos Restaurant & Bar
023228699
071230315