Геберит казанче и Фајанс школка

Тип на оглас Се продава
Цена: 1,490 мкд / 24
Локација: Кавадарци, Кавадарци

Многу зачувани и во исправна состојба. Малку користени. Геберит казанче комплет со Фајанс ВЦ школка.

Mnogu zachuvani i vo ispravna sostojba. Malku koristeni. Geberit kazanche komplet so Fajans VC shkolka.

Информации за огласувачот

QwertyXYZ
070738511