Гарсоњери од 27 м2 во нова зграда

Тип на оглас Се продава
Цена: 1,922,000 мкд / 31,000
Изградба: 2019
Опрема: Празен
Соби: 1
Балкони: 1
Квадратура: 27
Паркинг: На улица
Адреса: нема адреса
Локација: Скопје, Центар

Се продаваат две гарсоњери 27 м2 на 1 кат и на 2 кат во нова зграда. Вселиви 2019.

Шифра 262310

Se prodavaat dve garsonjeri 27 m2 na 1 kat i na 2 kat vo nova zgrada. Vselivi 2019.

Shifra 262310

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036