Гаражна врата со настрешница

Тип на оглас Се продава
Цена: 9,920 мкд / 160
Локација: Скопје, Центар

Продавам гаражна врата двокрилна од ковано железо за кола. Настрешницата е продадена а вратата може да се демонтира. Димензии на вратата се должина 297,5цм со каса, висина 170цм, должина на едно крило 145,5цм.

Prodavam garazna vrata dvokrilna od kovano zelezo za kola. Nastreshnicata e prodadena a vratata moze da se demontira. Dimenzii na vratata se dolzina 297,5cm so kasa, visina 170cm, dolzina na edno krilo 145,5cm.

Информации за огласувачот

Марјан
075332522