Тросет со латофлекс

Тип на оглас Се продава
Цена: 3,000 мкд / 48
Локација: Крушево, Крушево

функционален здрав тросет со нов латофлеx.

funkcionalen zdrav troset so nov latoflex.

Информации за огласувачот

Ѓоко
070599131078381260