Фрижидер за длабоко 310 литри

Тип на оглас Се продава
Цена: 5,000 мкд / 80
Локација: Охрид, Охрид

Фрижидер за длабоко замрзнување од 310 литри во добра состојба

Frizider za dlaboko zamrznuvanje od 310 litri vo dobra sostojba

Информации за огласувачот

Пецо Павловски
078487305