Фотеља на расклопување

Тип на оглас Се продава
Цена: 4,000 мкд / 64
Локација: Струмица, Струмица

Две фотељи на расклопување. Се прават и за спиење, прикажано на сликата. Одат во комплет 2х2000 денари. Не се продаваат оделно, само комплет.

Dve fotelji na rasklopuvanje. Se pravat i za spienje, prikazano na slikata. Odat vo komplet 2h2000 denari. Ne se prodavaat odelno, samo komplet.

Информации за огласувачот

Мики
078733222