Ford Fiesta 1.4-16в фул опрема!

Тип на оглас Се продава
Цена: 154,938 мкд / 2,499
Бренд / Модел: Ford Fiesta
Каросерија: Хеџбек
Произведена: 2006
Километража: 140000
Менувач: Мануелен
Гориво: Бензин
Локација: Скопје, Аеродром

Kомплетно средена документација (царина, тиф, хомологација, превод на документи) преостанува само регистрација. Високо ниво на опрема: клима уред, серво, абс, аср, електричен пакет, фабричко радио со команди, халогенки, централно со далечинско... Фиестата е фино сочувана и нема никакви недостатоци.

Kompletno sredena dokumentacija (carina, tif, homologacija, prevod na dokumenti) preostanuva samo registracija. Visoko nivo na oprema: klima ured, servo, abs, asr, elektrichen paket, fabrichko radio so komandi, halogenki, centralno so dalechinsko... Fiestata e fino sochuvana i nema nikakvi nedostatoci.

Информации за огласувачот

Фиеста
078433978