Fiat Panda 1.2

Тип на оглас Се продава
Цена: 155,062 мкд / 2,501
Бренд / Модел: Fiat Panda
Каросерија: СУВ-Теренско
Произведена: 2005
Километража: 100000
Менувач: Мануелен
Гориво: Бензин
Локација: Велес, Велес

Пандата е во добра состојба, клима, увезена од Швајцарија.

Pandata e vo dobra sostojba, klima, uvezena od Shvajcarija.

Информации за огласувачот

Звонко
078966001
078947786