Електричен шпорет Теба

Тип на оглас Се продава
Цена: 3,999 мкд / 64
Локација: Кавадарци, Кавадарци

Шпоретот е добро сочуван и се продава во исправна состојба.

Shporetot e dobro sochuvan i se prodava vo ispravna sostojba.

Информации за огласувачот

QwertyXYZ
078438511