Екстра трособен стан во Центар Железничка 80м2

Тип на оглас Се продава
Цена: 5,270,000 мкд / 85,000
Изградба: 2008
Реновиран: Да
Опрема: Наместен
Соби: 3
Балкони: 2
Квадратура: 80
Лифт: Да
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Венијамин Мацуковски
Локација: Скопје, Центар

Екстра стан со внатрешна површина од 66м2, голема дневна и трпезарија, кујна опремена со вградени елементи, спална соба со тоалета и вграден плакар, детска соба, тоалет, една голема тераса 10м2 прекриена со 2 тенди и една мала тераса 4 м2 исто покриена со тенда, обезбеден со алармен систем, поврзан е на градско парно и има инвестирано подно греење комплетно во целиот салон. Комплетно реновиран пред 3 години со целосна инсталација. СЕ ПРОДАВА КОМПЛЕТНО НАМЕСТЕН.

Ekstra stan so vnatreshna povrshina od 66m2, golema dnevna i trpezarija, kujna opremena so vgradeni elementi, spalna soba so toaleta i vgraden plakar, detska soba, toalet, edna golema terasa 10m2 prekriena so 2 tendi i edna mala terasa 4 m2 isto pokriena so tenda, obezbeden so alarmen sistem, povrzan e na gradsko parno i ima investirano podno greenje kompletno vo celiot salon. Kompletno renoviran pred 3 godini so celosna instalacija. SE PRODAVA KOMPLETNO NAMESTEN.

Информации за огласувачот

Возило
071957613