Ексклузивни чешми и тушеви донесени од Америка

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Локација: Скопје, Бутел

Врвен квалитет, нови, атрактивен изглед, уникатни.

Vrven kvalitet, novi, atraktiven izgled, unikatni.

Информации за огласувачот

Роберт
071361123