Двособен наместен стан во Дебар Маало 65 м2

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 18,600 мкд / 300
Изградба: 2018
Опрема: Наместен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 65
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Дебар Маало
Локација: Скопје, Центар

Шифра 261926

Се издава двособен наместен стан во Дебар Маало од 65 м2 во нова зграда.

Shifra 261926

Se izdava dvosoben namesten stan vo Debar Maalo od 65 m2 vo nova zgrada.

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036