DVB-T2 UHF/VHF АНТЕНА

Тип на оглас Се продава
Цена: 900 мкд / 14
Локација: Куманово, Куманово

Joystation JS- 850 DVB-T2 UHF/VHF/FM надворешна антена која овозможува одличен прием на ТВ и радио сигнал. Заедно со антената се вклучени мотор за ротирање, далечински управувач за ротирање и засилувач на сигналот кој се приклучува во струја и 8 м. коаксијален кабел со џек. Однос напред/назад: 20-28 db. VHF опсег: 1-12 Фреквенција (MHz) : 45-230, UHF опсег: 21-69- фреквенција 470-860 (MHz). Отпорност: 75 Ohm. напојување: 110 V/220 V. 50 Hz/60 Hz. Телефон за контакт: 079 210-355. Куманово.

Joystation JS- 850 DVB-T2 UHF/VHF/FM nadvoreshna antena koja ovozmozuva odlichen priem na TV i radio signal. Zaedno so antenata se vklucheni motor za rotiranje, dalechinski upravuvach za rotiranje i zasiluvach na signalot koj se prikluchuva vo struja i 8 m. koaksijalen kabel so dzek. Odnos napred/nazad: 20-28 db. VHF opseg: 1-12 Frekvencija (MHz) : 45-230, UHF opseg: 21-69- frekvencija 470-860 (MHz). Otpornost: 75 Ohm. napojuvanje: 110 V/220 V. 50 Hz/60 Hz. Telefon za kontakt: 079 210-355. Kumanovo.

Информации за огласувачот

Cobe Veličković