Дуќан во Капиштец 31 м2 на приземје

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 11,160 мкд / 180
Локација: Скопје, Центар

Се издава дуќан 31 м2 во Капиштец на приземје со излог

Шифра 256323

Se izdava dukan 31 m2 vo Kapishtec na prizemje so izlog

Shifra 256323

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036