Дрвени врати и прозорци

Тип на оглас Се продава
Цена: 20,000 мкд / 322
Локација: Скопје, Аеродром

Продавам употребувани дрвени врати и прозорци за цел стан, со термопан стакла во одлична состојба. Со столаријата одат и ролетни (три надворешни застаклени врати, два двокрилни прозорци, еден еднокрилен прозорец и две внатрешни врати).

Prodavam upotrebuvani drveni vrati i prozorci za cel stan, so termopan stakla vo odlichna sostojba. So stolarijata odat i roletni (tri nadvoreshni zastakleni vrati, dva dvokrilni prozorci, eden ednokrilen prozorec i dve vnatreshni vrati).

Информации за огласувачот

Ivanov Dragan
076302137