Дрвени прозори 140х140

Тип на оглас Се продава
Цена: 3,100 мкд / 50
Локација: Кавадарци, Кавадарци

Дрвени прозори дупли 140х140 никогаш не монтирани. 50 евра од прозор.

Drveni prozori dupli 140h140 nikogash ne montirani. 50 evra od prozor.

Информации за огласувачот

Дејан
078219812