Диспанзери за вода со ладилник

Тип на оглас Се продава
Цена: 8,000 мкд / 129
Локација: Охрид, Охрид

Нов модел на диспанзери за топла и ладна вода со плус ладилник во долниот дел на апаратот. Една година гаранција.

Nov model na dispanzeri za topla i ladna voda so plus ladilnik vo dolniot del na aparatot. Edna godina garancija.

Информации за огласувачот

Goce
075277077