Дискови за сечење инокс, железо, бетон

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Локација: Скопје, Ѓорче Петров

Дискови за сечење Инокс, камен, цигла, алуминиум.

Ламеларни дискови, со циркониум, со керамичка основа.

Се во врска се сечење, брусење, полирање.

ТОП КВАЛИТЕТ за одлична цена.

Јавете се, нашите комерцијалисти ќе ве посетат.

www.inotek.mk

**************************************************

Diskovi za sechenje Inoks, kamen, cigla, aluminium.

Lamelarni diskovi, so cirkonium, so keramichka osnova.

Se vo vrska se sechenje, brusenje, poliranje.

TOP KVALITET za odlichna cena.

Javete se, nashite komercijalisti ke ve posetat.

www.inotek.mk

**************************************************

Информации за огласувачот

ИНОТЕК АЛАТИ
025511922
078203021
077523173