Детска соба

Тип на оглас Се продава
Цена: 13,000 мкд / 209
Локација: Прилеп, Прилеп

Детската е во одлична состојба, содржи два кревети со се јога комода со плакар, биро и полици.

Detskata e vo odlichna sostojba, sodrzi dva kreveti so se joga komoda so plakar, biro i polici.

Информации за огласувачот

Тони
071842010