Деловен простор во Дебар Маало 480 м2

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: По договор
Изградба: 2016
Опрема: Празен
Соби: 6
Балкони: 4
Квадратура: 480
Лифт: Да
Паркинг: Гаража
Адреса: Дебар Маало
Локација: Скопје, Центар

Шифра 262163

Се издава екслузивен деловен простор во Дебар Маало 480 м2 на 3 нивоа во деловна зграда. Паркинг за 6 возила.

Shifra 262163

Se izdava eksluziven deloven prostor vo Debar Maalo 480 m2 na 3 nivoa vo delovna zgrada. Parking za 6 vozila.

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036