Деловен простор 28м2 Нова Битола

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: По договор
Изградба: 1970
Опрема: Празен
Квадратура: 28
Паркинг: На улица
Адреса: Нова Битола
Локација: Битола, Битола

Деловен простор 28м2

Се издава деловен простор во нова битола,отворен и изложен на дневна светлина со засебно вц и чекална,нов ламинат и може да се користи како смедководствено биро,канцеларија или ординација.

Цена поволна

Deloven prostor 28m2

Se izdava deloven prostor vo nova bitola,otvoren i izlozen na dnevna svetlina so zasebno vc i chekalna,nov laminat i moze da se koristi kako smedkovodstveno biro,kancelarija ili ordinacija.

Cena povolna

Информации за огласувачот

Агенција ДелтаИН
071815015
047615090