Декор во вашата бања и за вашиот автомобил

Тип на оглас Се продава
Цена: 100 мкд / 1
Локација: Прилеп, Прилеп

Налепници, лепенки како на сликата... Интересен декор да ја направите вашата бања или автомобил со необичен изглед... Може со ваша креативност да лепите и на мебел... детска, спална, дневна соба, собни врати, на зид....

Nalepnici, lepenki kako na slikata... Interesen dekor da ja napravite vashata banja ili avtomobil so neobichen izgled... Moze so vasha kreativnost da lepite i na mebel... detska, spalna, dnevna soba, sobni vrati, na zid....

Информации за огласувачот

Дарко
078610617