Цистерна канистер резервоар бренер нафта

Тип на оглас Се продава
Цена: 9,300 мкд / 150
Локација: Скопје, Карпош

Буквално користени 2 сезони само, Германски многу квалитетен бренд. Бренерот оди со сите пропратни делови.

Bukvalno koristeni 2 sezoni samo, Germanski mnogu kvaliteten brend. Brenerot odi so site propratni delovi.

Информации за огласувачот

XxX
070560535