Cistenje na stanovi, kukji, vikendici

Тип на оглас Се продава
Цена: 30 мкд / 0
Локација: Скопје, Чучер-Сандево

Професионално Чистење на Станови ,Куќи, Викендици и секаков вид на објекти.Работиме исклучиво со заштитни маски и ракавици се со цел заради спречување на ширењето на Корона вирусот.
Во чистењето спаѓа:

-Чистење прозори(,Одстранување бигор од стакла,Чистење на рамки,бришење на венецианер и ролетни)

-Чистење кујна

-Пребришување плакари

-Чистење на бања(пребришување зидни и подни плочки,пребришување и одстранување на бигор од санитарија)

-Пребришување врати(Влезна и останати)

-Пребришување од прашина (Лустери,Тв комода, Тв,Маси,столици и се што има во објектот)

Чистењето го извршуваме со наши квалитетни средства и реквизити што значи дека нема да имате дополнителни трошоци и малтретирање за набавување на истите.Дозволете му на вашиот дом нега од професионалци во својата работа Закажете термин на Тел: 075-578-297/072-242-960.Ве очекуваме

Profesionalno Chistenje na Stanovi ,Kuki, Vikendici i sekakov vid na objekti.Rabotime iskluchivo so zashtitni maski i rakavici se so cel zaradi sprechuvanje na shirenjeto na Korona virusot.
Vo chistenjeto spagja:

-Chistenje prozori(,Odstranuvanje bigor od stakla,Chistenje na ramki,brishenje na venecianer i roletni)

-Chistenje kujna

-Prebrishuvanje plakari

-Chistenje na banja(prebrishuvanje zidni i podni plochki,prebrishuvanje i odstranuvanje na bigor od sanitarija)

-Prebrishuvanje vrati(Vlezna i ostanati)

-Prebrishuvanje od prashina (Lusteri,Tv komoda, Tv,Masi,stolici i se shto ima vo objektot)

Chistenjeto go izvrshuvame so nashi kvalitetni sredstva i rekviziti shto znachi deka nema da imate dopolnitelni troshoci i maltretiranje za nabavuvanje na istite.Dozvolete mu na vashiot dom nega od profesionalci vo svojata rabota Zakazete termin na Tel: 075-578-297/072-242-960.Ve ochekuvame

Информации за огласувачот

TeamPro Cleaning
072242960
075578297