Четири собен луксузен стан во Центар

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 43,400 мкд / 700
Изградба: 2013
Опрема: Наместен
Соби: 4
Балкони: 1
Квадратура: 90
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: нема адреса
Локација: Скопје, Центар

Шифра 262275

Се издава 4-собен луксузен стан во Центар.

Shifra 262275

Se izdava 4-soben luksuzen stan vo Centar.

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036