Бродот на среќата има потреба од персонал за работа

Тип на оглас Договор
Цена: По договор
Локација: Скопје, Центар

?ВРАБОТУВАМЕ?

Бродот на среќата вработува келнери, келнерки, шанкери, готвачи и помошници готвачи кои се културни, љубезни, насмеани, коректни и лојални.

Се што треба е добра волја и желба да почнете веднаш! Доколку сте заинтересирани или познавате некој кој бара ваков тип на работа контактирајте не ?

?VRABOTUVAME?

Brodot na srekata vrabotuva kelneri, kelnerki, shankeri, gotvachi i pomoshnici gotvachi koi se kulturni, ljubezni, nasmeani, korektni i lojalni.

Se shto treba e dobra volja i zelba da pochnete vednash! Dokolku ste zainteresirani ili poznavate nekoj koj bara vakov tip na rabota kontaktirajte ne ?

Информации за огласувачот

Бродот на среќата
078308354