Бош пумпи за нафта

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Локација: Струмица, Струмица

Продавам бош пумпи за нафта за повеќе возила:
Пасат, Ауди, голф 3, и мерцедес.
Пумпите се половни и извадени од возила во исправна состојба, поточно во возно стање. Истите се продаваат за многу пополовни цени за разлика од останатите објавени во огласите.
Дајте понуда, ќе се договориме!

Prodavam bosh pumpi za nafta za poveke vozila:
Pasat, Audi, golf 3, i mercedes.
Pumpite se polovni i izvadeni od vozila vo ispravna sostojba, potochno vo vozno stanje. Istite se prodavaat za mnogu popolovni ceni za razlika od ostanatite objaveni vo oglasite.
Dajte ponuda, ke se dogovorime!

Информации за огласувачот

Daco Dac
078646478