Бензиска косилка со погон (Косачка)

Тип на оглас Се продава
Цена: 6,500 мкд / 104
Локација: Свети Николе, Свети Николе

Косилката е Италијанска, целосно исправна, со погон и големина на нож
од 45 цм. Може да се види и проба во секое време.

Kosilkata e Italijanska, celosno ispravna, so pogon i golemina na noz
od 45 cm. Moze da se vidi i proba vo sekoe vreme.

Информации за огласувачот

Раде
070642147