Баристи за работа на Малта

Тип на оглас Договор
Цена: По договор
Локација: Скопје, Центар

Потребни ни се 10 шанкери за работа во Малта.
Кандидатите треба да знаат солидно англиски јазик како и да имаат претходно работно искуство.
Сите заинтересирани да се пријават на e-mail со целна дознак ЗА ШАНКЕР.
Најдоцна пријавување до 25.04.2019 .
Повеќе информации на ВИБЕР.

Potrebni ni se 10 shankeri za rabota vo Malta.
Kandidatite treba da znaat solidno angliski jazik kako i da imaat prethodno rabotno iskustvo.
Site zainteresirani da se prijavat na e-mail so celna doznak ZA ShANKER.
Najdocna prijavuvanje do 25.04.2019 .
Poveke informacii na VIBER.

Информации за огласувачот

MM Consulting
078613409