Baram rabota kako racen pakuvac

Тип на оглас Договор
Цена: По договор
Локација: Скопје, Кисела Вода

Барам работа како рачен пакувач со работно искуство во фурна или пекара

Baram rabota kako rachen pakuvach so rabotno iskustvo vo furna ili pekara

Информации за огласувачот

Borce
075350149