Багат машина за шиење

Тип на оглас Се продава
Цена: 5,990 мкд / 96
Локација: Кавадарци, Кавадарци

Продавам одлично зачувана машина за шиење Багат, во исправна состојба. Користена е само во домашни услови.

Prodavam odlichno zachuvana mashina za shienje Bagat, vo ispravna sostojba. Koristena e samo vo domashni uslovi.

Информации за огласувачот

QwertyXYZ
070738511