Автомеханичари за брз сервис

Тип на оглас Договор
Цена: По договор
Локација: Скопје, Кисела Вода

АС Интернационал Солушнс ДООЕЛ - СЕРВИСЕН ЦЕНТАР, има потреба од Автомеханичари за брз сервис. Полно работно време.

AS Internacional Solushns DOOEL - SERVISEN CENTAR, ima potreba od Avtomehanichari za brz servis. Polno rabotno vreme.

Информации за огласувачот

As Internacional Solution
070333708