Апарат за варење

Тип на оглас Се продава
Цена: 4,000 мкд / 64
Локација: Прилеп, Прилеп

Апаратот е во одлична состојба и е донесен од Германија.

Aparatot e vo odlichna sostojba i e donesen od Germanija.

Информации за огласувачот

Александар
077642659