Апарат за кафе / кафемат

Тип на оглас Се продава
Цена: 9,920 мкд / 160
Локација: Тетово, Тетово

Не е користен 4-5 години.

Ne e koristen 4-5 godini.

Информации за огласувачот

огласник
071781144