Аквариуми нови поволно

Тип на оглас Се продава
Цена: 1,700 мкд / 27
Локација: Штип, Штип

Продавам голем избор на аквариуи за Вашите риби.
- Црвено-плав 1.700 денари
- Златен со кула 2.300 денари
- Плав со растение (150 Л)
Комплет со постоље 100 евра долг полукружен
Капак (140)цм. 3.400 денари
Сребрен 2.300 денари
Плав со риби 450 литри собира.
Сите имаат филтер.
(Има и други)

Prodavam golem izbor na akvariui za Vashite ribi.
- Crveno-plav 1.700 denari
- Zlaten so kula 2.300 denari
- Plav so rastenie (150 L)
Komplet so postolje 100 evra dolg polukruzen
Kapak (140)cm. 3.400 denari
Srebren 2.300 denari
Plav so ribi 450 litri sobira.
Site imaat filter.
(Ima i drugi)

Информации за огласувачот

Ацо
077769948