Аквариум комплет со риби

Тип на оглас Се продава
Цена: 4,000 мкд / 64
Локација: Струга, Струга

Продавам аквариум комплет со риби, трева, декоративни украси, пумпа, грејач, филтер, дополнително направена пумпа за меурчиња со два излеза, 10мм стакло и стаклен капак за кондензација. Има вградено 2 неонки и термометар. Неонките се палат по потреба. Додатно има јаглен и керамика за прочистување на водата.

Димензии 80х45х35

Prodavam akvarium komplet so ribi, treva, dekorativni ukrasi, pumpa, grejach, filter, dopolnitelno napravena pumpa za meurchinja so dva izleza, 10mm staklo i staklen kapak za kondenzacija. Ima vgradeno 2 neonki i termometar. Neonkite se palat po potreba. Dodatno ima jaglen i keramika za prochistuvanje na vodata.

Dimenzii 80h45h35

Информации за огласувачот

Бале
078707650