Aгрегат за струја

Тип на оглас Се продава
Цена: 14,260 мкд / 230
Локација: Скопје, Кисела Вода

Продавам агрегат за струја еднаш користен, екстра добар, 22кw.

Prodavam agregat za struja ednash koristen, ekstra dobar, 22kw.

Информации за огласувачот

Оглас
075518480