Агенти за телефонска продажба

Тип на оглас Неопределено
Цена: По договор
Локација: Скопје, Карпош

Младинска книга, реномирана меѓународна компанија од областа на издаваштвото на енциклопедии, објавува оглас за следната работна позиција:

Агенти за телефонска продажба

​​Реон Македонија

Старосната граница како и работниот статус воопшто не се важни.
Кандидатите треба да имаат само интерес за работа, а фирмата ги обучува и оспособува кандидатите за работа.
Посебни квалификации не се потребни освен желбата за работа, позитивна енергија и добро расположение на кандидатите.

Претходно работно искуство не е неопходно.

Работни услови:

Плата по договор плус дополнителен % од продажба.

Работно време од 8 - 16ч., од понеделник - петок.

Вашите биографии можете да ги испратите преку е-mail адреса: hristina.blazevska@mkskopje.com

Mladinska kniga, renomirana megjunarodna kompanija od oblasta na izdavashtvoto na enciklopedii, objavuva oglas za slednata rabotna pozicija:

Agenti za telefonska prodazba

​​Reon Makedonija

Starosnata granica kako i rabotniot status voopshto ne se vazni.
Kandidatite treba da imaat samo interes za rabota, a firmata gi obuchuva i osposobuva kandidatite za rabota.
Posebni kvalifikacii ne se potrebni osven zelbata za rabota, pozitivna energija i dobro raspolozenie na kandidatite.

Prethodno rabotno iskustvo ne e neophodno.

Rabotni uslovi:

Plata po dogovor plus dopolnitelen % od prodazba.

Rabotno vreme od 8 - 16ch., od ponedelnik - petok.

Vashite biografii mozete da gi ispratite preku e-mail adresa: hristina.blazevska@mkskopje.com

Информации за огласувачот

MLADINSKA KNIGA
070397615