Acer palmatum - Јапонски Јавор

Тип на оглас Се продава
Цена: 350 мкд / 5
Локација: Скопје, Центар

Се продаваат Јапонски јавори. Зелен, црвен, и од вариететот диссецтиум. Имаме мали садници, но и постари и поголеми до 1,5м. Лице за контакт Војче.

Se prodavaat Japonski javori. Zelen, crven, i od varietetot dissectium. Imame mali sadnici, no i postari i pogolemi do 1,5m. Lice za kontakt Vojche.

Информации за огласувачот

Александар
072231479