7грама ВРАБОТУВА

Тип на оглас Договор
Цена: По договор
Локација: Скопје, Центар

За потребите на нашите нови кафетерии 7грама вработува 3 лица со полно и скратено работно време, со или без работно искуство.

Za potrebite na nashite novi kafeterii 7grama vrabotuva 3 lica so polno i skrateno rabotno vreme, so ili bez rabotno iskustvo.

Информации за огласувачот

7г еспресо студио / 7g espresso studio
078322122